top of page
20200221163016687_1_3_0.jpg

KOELING VERMEULEN, STEKENE: KWALITEITSVOLLE TRANSPORTKOELING VOOR DIVERSE SECTOREN

koudetechniek, transportkoeling, airco & warmtepompen

Onderhoud en herstelling van Zanotti transportkoeling

Bij het vervoer van bederfbare en delicate goederen is een perfecte transportkoeling van primordiaal belang. En dat weet BV Koeling Vermeulen als geen ander! Al ettelijke jaren voorzien wij onze klanten van de nodige koeluitrusting om hun producten in optimale staat bij hun afnemers te krijgen.

Wij zijn erkend verdeler van Zanotti transportkoeling in België. Die leverancier geniet van meet af aan ons vertrouwen door drie heel belangrijke troeven: kwaliteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van vervangstukken. De systemen voor gekoeld transport van Zanotti zijn het neusje van de zalm omdat zij voor elk onderdeel apart beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen: dieselmotoren van het merk Perkins, drogers en expansieventielen van Danfoss en koelcompressoren van Bock, Seltic en York. Ze hebben daarnaast een lange levensduur en een laag energieverbruik.

Na al die tijd hebben de transportkoelingssystemen van Zanotti geen geheimen meer voor onze technici. Wij leveren een voortreffelijke dienst na verkoop en verzorgen o.a. het onderhoud van uw installatie. Daarnaast zijn wij de klok rond en 7 dagen per week ter beschikking voor analyse en herstelling van uw transportkoeling.

Transportkoeling
Zanotti

ZOEKT U EEN DEGELIJK SYSTEEM VOOR TRANSPORTKOELING?
ALS OFFICEEL VERDELER VAN ZANOTTI VERSCHAFT BV KOELING VERMEULEN U ALLE UITLEG OVER MODELLEN, PRIJZEN EN MODALITEITEN VOOR EEN ONDERHOUDSCONTRACT.

bottom of page