top of page
foto1.jpg

KOELING VERMEULEN, GESPECIALISEERD IN KOUDETECHNIEKEN VOOR INDUSTRIËLE EN COMMERCIËLE OMGEVINGEN

koudetechniek, transportkoeling, airco & warmtepompen

Koeltechnische installaties op maat

De juiste temperatuur is een heikel punt in heel wat sectoren waar goederen of stoffen moeten bewaard worden. Maar ook sommige productieprocessen vragen een bepaalde temperatuur voor een feilloos verloop. Om correcte verwerkings- en bewaringsomstandigheden in uw bedrijf te creëren doet u dus best een beroep op een specialist ter zake. Zoals BV Koeling Vermeulen in Stekene (Oost-Vlaanderen).

Wij zijn allesbehalve een nieuwkomer in de branche. We staan al meer dan 15 jaar in het vak en hebben een ruime expertise als het op koudetechniek aankomt. U kunt op ons rekenen voor het ontwerp, de productie en plaatsing van koeltechnische installaties op maat van uw behoeften. Bij de inrichting van koelruimtes houden wij uiteraard rekening met de geldende normering in uw sector. Daarenboven verliezen we het milieu niet uit het oog. Onze koel- en vriesinstallaties zijn gemaakt van duurzame materialen en werken op ecologisch verantwoorde koelmiddelen. Ze zijn bovendien erg performant en hebben een laag energieverbruik.

Onder onze klanten bevinden zich voedsel- en vleesverwerkende ondernemingen, groothandelaars en retailbedrijven maar ook floristen en horecazaken.

Koude techniek

Door onze vakbekwaamheid en puike service komen zij steeds weer bij ons terecht voor:

  • Koel- en vriesinstallaties

  • Koel- en vriescellen

  • Ijsmachines

  • Wijnkelders

  • Luchtbehandeling

OP ZOEK NAAR EEN EXPERT IN KOUDETECHNIEKEN VOOR UW KOELRUMTES?
MAAK DAN EEN AFSPRAAK MET BV KOELING VERMEULEN VOOR DESKUNDIG ADVIES EN EEN OFFERTE!

bottom of page